Easter Fire

Osterfeuer från årets påskhelg! Likt vår majbrasa fast aningen kusligare med tanke på sista bilden. Var dock lugn, det är bara en docka som ska föreställa en häxa, eller!?
Hoppas förresten att den nya layouten fungerar som den ska, det är fortfarande lite småfix kvar men det får duga så länge. Målet var en stilrenare design med större bilder. Har dessutom rensat ut massor av inlägg som jag inte tyckte passade in. Har även upptäckt friheten med RAW och försöker samtidigt bättra på mina Photoshop-kunskaper, så förhoppningsvis blir bilderna lite roligare att kolla på snart! Tid är lite av en bristvara just nu då jag jobbar, går på tyskalektioner, gymmar med mera. Men jag tycker att det är så roligt med fotografering/bildbehandling, så jag kommer iallafall att försöka sträva efter kvalité före kvantitet!
Events, General, •Germany | |
#1 - - Liene Svärd:

sv: Det var det verkligen :)

Fotografering är roligt. Skulle också vilja lära mig mer. Än så länge självlärd och inte så proffsig men gör det faktiskt för att det är kul och har aldrig känt press när jag fotar.

Svar: Precis, samma här! :) Man får ta det i den takt som passar!
Brightlines

#2 - - Eva`s blogg:

Härligt att åka till Naxos har du varit där förr?

Svar: Nej, det blir första gången för mig, men min pojkvän har varit där förut för att vindsurfa, så han blir min reseguide, haha. Kul att läsa om en annan svensk som varit där, och att du verkligen verkar gilla det!
Brightlines

Top